Vyhľadávanie


Kontakt

HK Štart Trenčín
Dorky,ženy: Z. Rajnohová

Žiacke kategórie: R. Hurtoň, N.Gróf
www.
milujemhadzanu.banda.cz

Prípravka: K.Paulínyová

telefón
Rajnohová: 0905 735 068
Hurtoň: 0911 522 313
Paulínyová: 0908 773 999

E-mail: zdenarajnohova@azet.sk ...... hurtolro@mail.t-com.sk

Anketa

Budú ženy bojovať o vrchné priečky?

Karabatičov nechcený striptíz, divákom ukázal farebné spodky

24.01.2014 10:13

Nahnevaný Nikola Karabatič sa počas zápasu na ME s Bieloruskom ocitol na francúzskej lavičke iba v "boxerkách"

 

 

Jeden z najlepších hádzanárov sveta Nikola Karabatič sa musel podriadiť vôli rozhodcov a nedobrovoľne spravil striptíz vyše dvom tisíckam divákov v NRGi Arene v Aarhuse a ďalším pri televíznych obrazovkách. Skúsenú spojku reprezentácie Francúzska približne v 10. minúte utorkového zápasu proti Bielorusom v 2. skupine štvrťfinálovej fázy na XI. majstrovstvách Európy v hádzanej mužov v Dánsku (12. - 26. 1. 2014) poslali srbskí arbitri Nenad Nikolič a Dušan Stojkovič spolu s predstaviteľmi EHF pri zapisovateľskom stolíku prezliecť sa. 
 
 
Zjavne nahnevaný rodák z mesta Niš v Srbsku odišiel na striedačku, stiahol si modré šortky i biele elastické nohavice pod nimi. Na lavičke sa ocitol vo farebných ´boxerkách´ diskutujúc o tejto záležitosti s funkcionárom EHF. Dôvodom boli jeho biele elastické nohavice vyčnievajúce spod trenírok, keďže Francúzi nastúpili v čisto modrej kombinácii, pričom Bielorusi boli celí v bielom. 
 

 

"Tvrdili mi, že nemôžem hrať v bielych šponovkách. V poriadku, ale mali mi to oznámiť pred zápasom alebo pred turnajom, aby sme mohli nastúpiť vo výstroji v správnych farbách. Nie však v 10. minúte duelu, keď už s tým nemôžete nič robiť," povedal Karabatič. Francúzska hviezda k tejto téme potom ešte dodala:"Elasťáky nosíme na ochranu našich slabín. Zdravie hráčov je veľmi dôležité. Hráme veľa zápasov, dnes a potom aj zajtra, pri takej porcii je to neúctivý prístup k nám." 

 

Hoci očividne rozladený N. Karabatič v dueli ani raz neskóroval, iba si odpykal jedno dvojminútové vylúčenie, úradujúci olympijskí víťazi si vďaka víťazstvu 39:30 v predstihu zaistili postup do semifinále z 1. miesta v skupine. 

 

Skúsený slovenský medzinárodný rozhodca Peter Brunovský potvrdil, že požiadavka arbitrov bola oprávnená."Oblečenie pod dresom či trenírkami nemôže byť v rozpore s farbami výstroja. Málokedy sa s tým stretávame, väčšinou tento predpis hráči aj dodržiavajú. Ak sa stane, že nie, hráča upozorníme obvykle už pred zápasom," poznamenal Brunovský.