Vyhľadávanie


Kontakt

HK Štart Trenčín
Dorky,ženy: Z. Rajnohová

Žiacke kategórie: R. Hurtoň, N.Gróf
www.
milujemhadzanu.banda.cz

Prípravka: K.Paulínyová

telefón
Rajnohová: 0905 735 068
Hurtoň: 0911 522 313
Paulínyová: 0908 773 999

E-mail: zdenarajnohova@azet.sk ...... hurtolro@mail.t-com.sk

Anketa

Budú ženy bojovať o vrchné priečky?

Poloz volá do reprezentácie Dubajovú, ona nie je proti

24.01.2014 10:15

Ak vedenie MKS Olimpia-Beskid Nowy Sacz dá Kataríne Dubajovej súhlas, skúsená slovenská spojka nebude chýbať na februárovom zraze reprezentácie

 

Výkony slovenskej hádzanárky Kataríny Dubajovej za MKS Olimpia-Beskid Nowy Sacz v najvyššej poľskej súťaži neušli ani pozornosti trénera ženskej reprezentácie Slovenska Dušana Poloza. Český kormidelník oslovil 35-ročnú spojku, či by nemala záujem znovu si obliecť dres národného tímu SR. Historicky najlepšia kanonierka slovenskej reprezentácie povedala áno už v súvislosti s februárovým sústredením v Partizánskom (16. - 19. 2.).

 

"Verím, že som sa rozhodla správne, stále ma to ťahá hrať za Slovensko. Ak ma klub uvoľní, tak prídem na februárový zraz. Musím sa však ešte spýtať vedenia, keďže to nie je asociačný termín," prezradila aktuálne tretia najlepšia kanonierka PGNiG Superligy so 79 gólmi v 9 zápasoch. 

 

Katarína Dubajová doteraz naposledy nastúpila za národný tím SR ešte pod vedením Petra Sabadku 8. júna v Oradei v odvetnom zápase proti Rumunsku (22:30) v neúspešnej II. fáze kvalifikácie MS 2013. Bratislavská rodáčka vtedy, keďže ešte nevedela, ako a či vôbec bude pokračovať jej hráčska kariéra, nevylúčila svoju rozlúčku s reprezentáciou. Teraz to vyzerá, že sa do nej po ôsmich mesiacoch vráti. Účasť na vrcholnom podujatí je pre ňu stále lákadlom.