Vyhľadávanie


Kontakt

HK Štart Trenčín
Dorky,ženy: Z. Rajnohová

Žiacke kategórie: R. Hurtoň, N.Gróf
www.
milujemhadzanu.banda.cz

Prípravka: K.Paulínyová

telefón
Rajnohová: 0905 735 068
Hurtoň: 0911 522 313
Paulínyová: 0908 773 999

E-mail: zdenarajnohova@azet.sk ...... hurtolro@mail.t-com.sk

Anketa

Budú ženy bojovať o vrchné priečky?

Rajnohová z Veselí do Slavie Praha

16.05.2013 21:25

 

Slovenská hádzanárka Monika Rajnohová bude naďalej pôsobiť v Česku, z Veselí však prestupuje do Slavie


Slovenská hádzanárska reprezentantka Monika Rajnohová absolvovala v stredu na pôde majstrovského DHK Baník Most posledný zápas v drese HK Britterm Veselí nad Moravou. Od novej sezóny už bude hrávať za konkurenčný český klub DHC Slavia Praha. "V každom prípade je to pre mňa posun v kariére. Slavia má ambiciózne družstvo s dobrým trénerom, ktoré bude účinkovať aj na európskej scéne, preto som sa rozhodla prijať túto ponuku," prezradila pre agentúru SITA Rajnohová, ktorá sa s bronzovým tímom ročníka 2012/2013 dohodla na dvojročnej zmluve.

 

Rodáčka zo Žiliny sa s účinkovaním vo Veselí lúčila prehrou s Mostom 22:25 (strelila 4 góly hostiek). Počas dvoch rokov pôsobenia v moravskom mestečku sa tešila z triumfu v Českom pohári, spoločnej slovensko-českej súťaži WHIL i titulu vicemajstra ČR. Všetky tieto úspechy dosiahli hráčky HK Britterm v ročníku 2011/2012, v aktuálnej sezóne obsadili vo WHIL i v rámci ČR 4. miesto, v domácej pohárovej súťaži stroskotali v semifinále na neskoršom víťazovi Slavii. "Pred sezónou sme chceli medailu, aj keď sme vedeli, že to nebude jednoduché. Žiaľ, nepodarilo sa nám ju získať, čiže je to sklamanie. Na pôsobenie vo Veselí však budem spomínať v dobrom. V prvej sezóne, v ktorej sme si zahrali aj v Lige majstrov, sme vyhrali takmer všetko. Nevyšlo nám to len v boji o titul. Táto druhá sezóna bola už o niečo horšia," obzrela sa za svojou veselskou anabázou odchovankyňa trenčianskej hádzanej. 

 

Rajnohová si po zavŕšení klubovej sezóny dlho neoddýchne. O desať dní 20-ročná spojka zamierila vo štvrtok na zraz slovenskej reprezentácie, s ktorou ju čaká dvojzápas II. fázy kvalifikácie MS 2013 proti Rumunsku. 

 

Už nejaký čas je známe, že Veselí opúšťa aj druhá Slovenka v súčasnom kádri Zuzana Drotárová, ktorá odchádza do francúzskeho druholigového SCA 2000 Evry. 

 

SITA